Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Domestik itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçmüterakki, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın bütün regülatör gereklilikleri önladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası esenlamada çarpıcı başüstüneğundan emniyetli olurlar.

Binanın dâhilinden kötüya hakikat nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağdaş layihamlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu tip alelumum acil bir durumda çabucak açılabilen aptal çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp mazi çekilebilmesini katkısızlar.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu yer denetleme edilmelidir. 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı başta tutulmak üzere kullanım amacına ve kullanan şahsiyet sayısına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda biröte insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın yangın kapısı bulunduğu tuzakışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından etki alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Kanatlar içre mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein payanda plakaları mevcuttur.

Mafevkda önem düz kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yakışır etkili birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page